Ettersom tiden varmes opp, bli kvitt overflødig hår eller skjegg bør være neste steg når du leter etter nye frisyrer. Følg denne guiden for en kjøligere, mer elegant sommer.

Endring av frisyrer
Overgangen fra glatt og sparsom store og skinnende kutt til mer “løs” hår har vært trenden i nyere tid. Denne sesongen, men det naturlige utseendet kommer tilbake i stor. Den nye menns utseende er mer avslappet.

Tilbake til fortiden
Med denne nye trenden er det nesten som om vi var tilbake til frisyrer på 2000-tallet der var det ikke så mye “omsorg” når gre. I tillegg har det vært store endringer i hår produkter som tillater å bli brukt til å gi inntrykk av at… Du har ikke noe på deg.

Alt dette er gode nyheter
For en rask overgang mellom kontoret og treningsstudioet eller bassenget og terrassen, kan du vise ett av disse bildene til frisøren neste gang du klipper håret. Livet er for kort for “nøyaktige” frisyrer.

Den Redux Classic
Hva det er: kort hår bak og sider fortsetter å gjenoppfinne seg selv. “Dette kuttet kommer unna med bruk av saks og ulike lag av størrelse for å øke vekten og opprettholde en mer overdrevet lag lengde på toppen. Det sikrer et mer naturlig utseende.

Hvordan gre: tørk, gre håret tilbake og påfør litt voks.

Ved skjæring: hver fjerde-seks uker.

Strukturert beskjæring
Hva det er: den militære domstolen har en mykere touch. Det er ikke lenger så stive og silhuetten er mer rettvinklet, fordi den ikke har et kutt creaseed i området der hodet begynner å runde.. Spør frisøren for å holde vekten opp for å skape mer tekstur. Tenk mer av Beckham på Harry og Meghan bryllup og ikke så mye om det militære i filmen GI Joe.

Hvordan: tørk med sterk varme og finish med modellering mappen.

Ved skjæring: en gang i måneden skal ankomme.

Author

luc

There are currently no comments.