Det er liv etter hårtap
Enhver mann vil gjerne ha et fullt hår. Noen er heldige, noen ikke så mye. Og når det kommer til kjendiser, de alltid ønsker å flaunt et plettfritt bilde. Men hva skjer når hårhele av helse og herlig begynner å bukke til mannlig skallethet og hårtap? Noen satser på parykker eller transplantasjon. Andre aksepterer “kort av skjebne” og ikke bekymre deg, og så er det andre som har løsningen er barberhøvel barbering. Hvis de blir bedre eller verre (ikke hår) det er ikke opp til oss å gi en mening, men her er bildene av før & etter… av håret!

Ikke la håret falle ødelegge livet ditt
Jeg vet ikke om jeg virkelig kommer til å gå skallet, men hvis jeg blir, tror jeg ikke jeg kommer til å dekke det opp og kanskje anta skallethet. Jeg vet ikke ennå. Jeg håper bare denne dagen vil ta deg en stund. ” Denne saken er svært vanlig i det mannlige universet. For å forstå litt bedre hva det er å gjøre, snakket vi med Vasco Norabuena, Frisør på Glória Cabeleireiros, Barreiro. “Jeg pleier noen (mange) kunder med håravfall og de siste årene denne trenden har økt. Jeg kommer til å ha kunder i 20-årene som allerede har hårtap. ”

De vanligste klagene
Vasco sier at vi nesten alltid er like. Og de trenger ikke å være kjendiser: “når jeg kam, blir håret mitt festet til kammen, når jeg våkner jeg føler meg mindre hår, når jeg riste puten, er det alltid full av hår, etc.”. For å fortsette som dette, har en dag Vasco ingen kunder, men selvsagt at som en profesjonell, er det opp til ham å belyse kunder i form av å forebygge hårtap. “Jeg anbefaler deg å satse på sunn mat, oppmuntre fysisk trening for å forbedre blodsirkulasjonen og følgelig styrke håret og foreslå bruk av bestemte produkter, fordi i dag er det allerede et bredt spekter av produkter spesielt rettet mot hårtap, slik som sjampo, ampuller, etc. “.

Et problem som kalles alopecia
Hvis du vil vite litt mer om dette emnet så urovekkende, Dr. João Abel Amaro, koordinator for Dermatology Unit av sykehuset Lusíadas Lisboa forklarer at “mangelen på hår-lokaliserte eller diffuse-kalles alopecia. Det er karakterisert ved reduksjon i antall hårsekker og ved reduksjon av tykkelsen av kapillær stammen (miniatyrisering), som oversettes til en reduksjon i volumet og tettheten av kapillær belegget. Det hyppigste alopecia er androgenetic alopecia. ”
“I tilfelle av mannlig skallethet, hvor alopecia oppstår ved progressiv reduksjon av hår kvalitet, Hårtap kan ikke engang observeres (håret som faller er allerede miniatyriserte) og vi bare innse at det er mindre hår hvert år som går” , klargjør Dr. Paula Quirino, hudlege ved Centro de Dermatology epidermis, i Porto.

Alder påvirker hårtap
Uavhengig av andre eksterne faktorer som er kjent som hår aldring akseleratorer (sol, sigarettrøyk, underernæring), “hårsekken er et organ som også aldre med alderen. Og det er derfor på 60 vi ikke har samme antall og samme kvalitet av sekker som vi har på 18, selv om det ikke er patologi, “legger til hudlege. Med andre ord, er det bedre å begynne å venne seg til ideen, fordi dette er en del av indre aldring.

Author

luc

There are currently no comments.