Ansiktsmasker er de vakre jentene fra dagens skjønnhets rutiner. I tillegg til å tilby en orm av huden fordeler, de er en av de få produktene som virkelig kan leve opp til løftene gjort.

Av punktlig anvendelse-en gang to ganger i uken, avhengig av, selvfølgelig, på hver persons hud behov-og i form av fløte, kornete, lim eller blad, ansiktsmasker er hemmeligheten til en ung hud (og uten stor innsats for å oppnå slike).

Når den brukes riktig og respektere den type hud som er hadde, er maskene antas som allierte i fjerning av urenheter, i kontroll av oiliness, i forebygging av tørr, i balansen av lysstyrke i hudfarge og, selvfølgelig, forebygging av rynker, flekker og andre tegn på aldring.

Og hva er den beste delen? Det kan bruke et godt utvalg av masker og, med dette, tregere anti-aging prosessen. Som? Bare vet hensikten med hver maske og ramme den i rutinen.

Det er, for eksempel, masker med eksfolierende kraft som er ideelle for helger-de bidrar til å fjerne alle urenheter og la huden klar for handling fra alle andre kosmetikk. Men det er også anti-forurensning masker, som er godt å avslutte uken i skjønnhet.

Alle som foretrekker en rutine som minimalistas mulig kan bare bruke en maske en gang i uken som hjelper og forbedrer egenskapene til huden.

Bruk av ansiktsmasker trinn for trinn:
1-riktig vaske ansiktet ved å fjerne kremer og potensielle rester som akkumuleres i løpet av dagen;

2-Les anbefalingene gitt på produktets emballasje og påfør masken i ansiktet (de som er krem-formet eller lim kan påføres ved hjelp av en pensel eller med dine egne fingre);

3-la til å handle i noen minutter, og ventetiden kan variere mellom tre og 20 minutter;

4-Fjern med vann og med et mykt håndkle;

5-Påfør den vanlige kremen som oppfyller hudens behov.

Ansiktsmasker: skjegget problemet
La oss starte med å kaste ideen om at skjegget er en avskrekkende til bruk av ansiktsmasker.

Området uten hår er fortsatt fullt egnet til å motta maskene i form av fløte eller kornete, mens området med skjegg krever annen omsorg. Bruk av ansiktsmasker kan også skje, men det er tilrådelig at det er en bakre hydrering av håret, spesielt hvis masken som brukes forbedrer tørrhet i huden som en måte å kontrollere oiliness.

Noen ansiktsmasker kan fortsatt være en ekstra verdi for skjegg, mykgjørende håret, men igjen, er det tilrådelig at denne delen av ansiktet mottar spesialiserte produkter.

Det ideelle er å bruke ansiktsmaske i området uten hår og ty til kremer og kontrollere egnet for skjegg området, unngå opphopning av urenheter, for eksempel.

Author

luc

There are currently no comments.