Et liv barbering
Gjennom hele livet vil det ta 3 330 timer å angre skjegget. Det er ikke en setning, det er en realitet. Det finnes millioner av menn over hele verden som står foran speilet for å si farvel til ansikts hår. Og de gjør det på et gjennomsnitt på fire ganger i uken. Det er bare det at det er der: både kniver og barbermaskinen, la sine onder.

“Sharp” fakta
Jeg er sikker på at du har funnet ut hva vi skal snakke om. Men vi avslører fakta:
– Irritasjon (43%)
– Rødhet (29%)
– Kutt (20%)
– Tørr hud (22%)
– Bobler (22%)
– Av inngrodde (16%)

Etter skjegg, viktigheten av hydrering
For mange menn, uvitende om viktigheten av god hydrering av huden, kan barbering bli en sann tortur. Så det skjer ikke med deg, er det 100% nyttige triks. Først, vask ansiktet ditt med et passende produkt før barbering. Dette er en av de viktigste trinnene for å lette denne morgenen rutine. Gjør barbering mer komfortabel og mye mindre irriterende. Etter å ha passert bladet gjennom ansiktet og fjerne alle hår, ren og hydrat huden. Vi har allerede snakket her om de 19 idiotsikker produkter for å ha den perfekte skjegg. Bruk en god fuktighetsgivende krem for å eliminere eventuelle spor av irritasjon før avreise hjem.
Hvis du tenker på å dyrke skjegget, Les her de beste tipsene.

Author

luc

There are currently no comments.