Så mye som vi forbinder hårpleie med et rent feminint problem, er sannheten at menn også omsorg-og mye-om tettheten av håret de har (spesielt hvis calvice treffer døren til høyre).

Men det er gode nyheter: “med unntak av sjeldne arvelige sykdommer, der folk er født med skjøre hår, som bryter og faller, i dag er det mulig å behandle med effektivitet nesten alle årsaker til hårtap”, forklarer hudlege Hugo Schönengerger de Oliveira, fra HSO Clinic-Dermatology, i Coimbra. Menneskets livsstil spiller en avgjørende rolle i denne prosessen, men for å hindre hårtap, det er først å styrke det-eller hindre den fra å svekke enda mer.

Du vet ikke hvordan? Legg merke til hudlege tips
“En sunn livsstil og balansert kosthold er viktig for god hår helse.”
“Hygiene vaner er ikke relevant som en vanligvis tenker. Du bør vaske hodet ditt antall ganger i uken du tror er nødvendig for å føle conflictable, men du bør unngå å vaske hodet mer enn én gang om dagen. ”
“Ikke bruk for varmt vann på vaske tid og børsting, om nødvendig, bør ikke være aggressiv.”
“Det er en myte å hevde at man bør tørke hodet med tørketrommel i frykt for at” røttene “av håret” råtner “av overdreven ydmykhet. Det er ingen skade i å bruke tørketrommel, slik at temperaturen ikke er for høy, og det er ikke for nær hodebunnen. ”
“Velg å kalle anerkjente, myke merker, unngå fornærmende bruk av såkalt flass, som bør brukes, om nødvendig, en gang to ganger i uken.”
“Det er ikke nødvendig å bruke kosttilskudd regelmessig, men disse kan gi mening i tilfelle et skarpere fall som en sannsynlig årsak kan tilskrives-diett, nylig kirurgi, alvorlig sykdom eller stress.”

Author

luc

There are currently no comments.