For flere netter du har sovet lavt og arbeidet stress har ikke hjulpet deg i det hele tatt? På denne tiden og med disse mørke sirkler, selv Count Dracula vil se ut som en toppmodell ved siden av deg. Som om det ikke var nok, er det en romantisk date på 30 minutter… ingen fare. Vi vil hjelpe deg med å fornye joviality i ansiktet med denne naturlige ansiktsmasken.

Dette er ingrediensene du trenger:
1 ts kaffe
3 ss honning
3 ss yoghurt
2 små spiseskjeer med salt
Jeg sannsynligvis allerede hadde dem alle hjemme, og det er bra! Det gjenstår å se hvordan å forberede denne “hemmelige” av skjønnhet.

Begynn med å slipe kaffen til det fulle ved hjelp av en mørtel eller en kaffekvern. Bland deretter ingrediensene til du danner en lime og la den avkjøles i kjøleskapet omtrent en time (eller til tykk).

Fukt huden med lunkent vann og påfør masken med sirkulære bevegelser. Du bør la opptre i fem minutter. Til slutt, vask ansiktet med lunkent vann og tørk uten å gni.

Så, er du enig? For å bli en ekspert på hjemmelagde skjønnhetsprodukter, alt du trenger å gjøre er å forstå hvorfor vi valgte å legge honning til kaffe og yoghurt. Bla gjennom bildene av galleriet og kjenner potensialet i hver ingrediens.

Author

luc

There are currently no comments.