Han er en av de største mannlige mote bloggere i Europa, en influencer med mer enn 9 000 000 tilhengere, men også en forretningsmann med sine egne klær og tilbehør linje, nohow. Mariano di VAIO blir nå hans liste over oppfylt drømmer (som allerede inkluderer en selvbiografisk bok og noen roller på kino) en annen profesjonell prestasjon: å være ansiktet til den nye menns duft King av Dolce & Gabbana.

Det var i Milano at den italienske influencer snakket til men ‘ s Health om luksus merkets invitasjon, ikke skjule sin lidenskap for en verden av parfyme. For Mariano di VAIO, en god parfyme “kan avsløre mye om hans personlighet eller til og med sinnstilstand den dagen”.

Til tross for å ha en mer anstendig personlighet, bekjenner Mariano at han søker “mer eksentriske parfymer og var litt redd da de introduserte meg til den nye kongen av D&G. men oppfylt forventningene, ingen tvil. Det er veldig bra, jeg elsker notene til appelsin, sitron og tre. ”

Som for invitasjonen til å være ansiktet til denne nye etableringen av D&G, modellen og gründer sa han følte seg “veldig takknemlig, men nervøs. Men da jeg gikk til settet med innspillinger av annonsen i Montepulciano, var stemningen fantastisk, og jeg spilte en slags konge i hverdagen, konge av hans liv, av hans familie. I tillegg fant opptakene sted svært nær den italienske regionen hvor jeg ble født, Umbria, som ga meg følelsen av å være hjemme. “

Author

luc

There are currently no comments.