For de mindre erfarne, hvis du tror hud kluter er en type ekstravaganse at bare den høyeste klassen damene tillater seg selv, du tar feil. Faktisk kan denne type behandling bli sett på som vedlikehold av hudpleie. Tenk på våtservietter som en hårklipp: stole på en profesjonell for å ta vare på håret ditt, så hvorfor ikke stole på noen til å ta vare på ansiktet ditt?
Har du noen gang sett i speilet og veide hva som hadde skjedd med ansiktet ditt? Uansett hvor mange ganger forsegle ansiktet eller hvor mye fuktighetskrem det setter på, trenger huden på ansiktet ditt noen mer omsorg. Og det er der estetikk komme opp: estetiske fagfolk er opplært til å vite nøyaktig hva deres hud behov og så gjøre det ser sunnere og mer omsorg for.
Tross alt, hva er en hud rensing?
Joanna Vargas, en kjendis skjønnhetsekspert, forklarer at det er en “behandling utført av en lisensiert profesjonell til å ta vare på huden. Vanligvis inkluderer en rengjøring, peeling, massasje, ekstraksjon av sorte prikker og også en maske. ” Selv om det kan ligne på din hjemme rutine, rengjøring i en sertifisert plass er som å kjøre bilen til automatisk vasking-det alltid blir bedre enn når du vasker den i garasjen, ikke sant?
Behandling begynte som en måte å kontrollere akne, men i dag er sett på et bredere spekter. Du har kanskje sett noen annonser på TV. Du bør også innse at når du utfører denne typen prosedyrer i et område av estetikk, resultatene er alltid mindre tilfredsstillende enn når du utfører dem i en medisinsk rekkefølge, i en dermatologisk sammenheng. Dette betyr ikke at man er bedre enn en annen, bare at målene er forskjellige.
Hvor ofte bør jeg gjøre en rengjøring?
Gode nyheter: du trenger ikke å gjøre dem så ofte for å se resultater. Ideelt sett bør det gjøre om fire behandlinger per år i begynnelsen av hver sesong. Men dette vil avhenge av din hudtype, så det er best å råde deg selv med en hudlege og med en sertifisert skjønnhetsekspert.
Uansett hvilken type rengjøring, vil du alltid se resultater. Se i galleriet over 6 gode grunner til å merke allerede en behandling!

Author

luc

There are currently no comments.