Borte er de gangene da mannen bare brydde seg om å ha skjegget riktig trimmet. På dager selvfølgelig, å ha en forsiktig og sunn hud er også en del av de daglige bekymringene i rutinen for personlig pleie… og teknologi kommer til å gjøre det enklere (og mye) som.

En av de nyeste nyheter er hånden til Philips, som lanserte Philips S9000 barbermaskin, som inkluderer en BeardAdapt sensor “, som sjekker tettheten av 15 ganger per sekund og automatisk tilpasser seg skjære intensiteten”, kunngjør merkevaren i en kommunisert til newsrooms.

For større presisjon, har denne nye maskinen som hovedpersonene Precision Blades NanoTech, som har blitt forsterket med nanopartikler for “tilby stor presisjon og holdbarhet og respektere hudpleie så mye som mulig”.

Tenker på de mest minutt menn eller de som ønsker perfekte resultater selv når tiden strammer, kan den nye modellen lastes sømløst til ledninger (QI-teknologi) og har contourdetect multidirectional hoder-som lett traversering konturene i ansiktet og på halsen.

Philips S9000 barbermaskin har en time med autonomi, har tre distinkte konfigurasjoner (følsom, rask og normal) og er i salg på Worten og El Corte Inglés for €379,99.

Author

luc

There are currently no comments.