De som ikke dispensere med dette daglige ritualet prøve å nyte den beste mulige opplevelsen, og fortsatt godt! Men de fleste menn bare ikke engang tenke på dette emnet. De barberer og tar vare på dem bare fordi det må være!

Den vanlige mannen er veldig rask til å barbere. Ta et Barber system, spre skum i ansiktet og “dra” bladene til håret forsvinner. Men for å få en tett og perfekt barbering det tar litt mer innsats og kunnskap. Vi vet at du har hatt skjegg i årevis og tror det er ingenting å lære, men hvis du snakker med en profesjonell frisør eller begynne å følge våre artikler, vil du se at denne informasjonen skal være nyttig for deg.

1. “verktøy”
Det er tre arter av barbering systemer: barberblad, sikkerhetssystemer og elektriske seg. Sikkerhets barberings systemer kan fortsatt deles. Vi har de som bare bruker en dobbeltsidig blad (sannsynligvis den bestefaren din brukt) og de som bruker flere blader. Så hva systemet skal vi bruke? Svaret er enkelt: det avhenger. Hvis du ikke vil ha en tett og nøyaktig barbering, fungerer det elektriske apparatet godt. Men hvis du liker en tett og perfekt barbering, er det best å selv velge en av de to andre systemene. Tid er viktig i disse dager, så hvis du vil ha min mening, er det best å selv velge en moderne multi-Bladed system, bare for å sikre at du ikke trenger å bruke toalettpapir senere på steder du ikke skal, som ansiktet ditt.

2. retningen som skjegget vokser
Å ha den beste barbering mulig og dra nytte av alle dine “verktøy” trenger å kartlegge følelsen der ansiktshåret vokser. Akkurat som en GPS, noen ganger den korteste veien blir den mest problematiske og kjedelige. Tar snarveier når du barbere, når du har det travelt eller med lite tålmodighet er definitivt ikke den beste ideen. Hva du trenger å gjøre er å kartlegge den voksende mønster av skjegget ditt korn. Det bør aldri starte mot korn av pelsen, men alltid i favør. Hvis din ‘ tenking denne synes å bli en lang tid forbruker, dens ‘ avrette, bortsett fra bare det første gang. Når du får det riktig og vet i hvilken forstand nesten alle hår på ansiktet ditt vokser, vil du ha den perfekte barbering i blinking av øye.

3. varmt vann
Se de gamle bildene der menn ser sitter i Barber stoler med håndklær pakket rundt ansiktene deres? Ja, de visste hva de gjorde. Hver gang hvis barbering, bør du forberede huden din med varmt vann eller til og med med damp. Ta et bad og vaske ansiktet før barbering er virkelig indikert. Hvis du allerede har dusjet, sette et varmt håndkle rundt ansiktet i 45 sekunder og gjenta det tre ganger. Denne prosedyren vil myke opp håret, åpne porene og gjøre barbering enklere og renere. Bare Juster din daglige rutine, det koster ingenting!

4. forberedelse
Hvis du ønsker å gjøre en endring for å definitivt forbedre barbering, så må du slutte å bruke gel, kremer og barbering skum som kommer i aerosol bokser og mer, bør du også slutte å bruke hendene til å sette den på ansiktet ditt. Vil du ha flere råd? Bruk spesifikke såper og Barber kremer for bruk med skjegg børste. Børsten vil mykne, løfte håret og selv eksfoliere huden.

5. hals siste
Vipp kroppen fremover og hodet litt bakover for å strekke huden på nakken. Bruk din frie hånd til å strekke huden i den retningen du barberer deg og la såpen eller Barber kremen i ditt valg handle et minutt eller to i nakkeområdet. La nakken til siste plass slik at hårsekkene i dette området fukte og hårene kuttet lettere. Dette er halvveis gikk for å redusere irritasjon og betennelse du vanligvis har i dette området.

6. ta deg tid
Med alle typer Barber systemer, spesielt de som har flere blader, noe som gjør lange, plutselige og plutselige bevegelser vil bare skade huden din. Ikke rush når du barberer deg. I stedet er det mye viktigere å ta lengre tid å forberede huden din for knivene.

7. skyll med kaldt vann
Etter barbering er det viktig å skylle ansiktet med kaldt vann. hvorfor? Du åpnet porene dine tidligere med varmt vann, ikke sant? Kaldt vann vil bidra til å lukke porene og hindre urenheter fra å trenge gjennom, bidrar til å forebygge hudirritasjon. Til slutt, Påfør en balsam eller etter-barbering tar hensyn til din hudtype. Skins kan være tørr, fet, følsom eller normal. Bestem hva din hudtype er og bruke den mest egnede produktet.

Author

luc

There are currently no comments.